Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η IFA 2021

*
Παρά τις αρχικές ανακοινώσεις περί επιστροφής της IFA 2021 με την παρουσία κοινού, η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο λόγος είναι η συνεχιζόμενη ανησυχία για την παγκόσμια υγεία, που προκαλείται από την πανδημία του COVID-19, οι μεταλλάξεις του ιού και ο παγκόσμιος ρυθμός των εμβολιασμών.

Θα είναι λοιπόν το δεύτερο συνεχόμενο έτος που η IFA θα λείψει από την φυσική της έδρα, το Βερολίνο. Το προηγούμενο έτος πραγματοποιήθηκε σε ψηφιακή μορφή και εταιρείες όπως η Samsung και η LG πραγματοποίησαν ανακοινώσεις τις ημέρες που υποτίθεται θα πραγματοποιούνταν το event σε φυσική μορφή.


Η IFA είναι η κυριότερη έκθεση καταναλωτικών συσκευών στην Ευρώπη και κάθε χρόνο προσελκύει τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως οι Samsung, Lenovo, Nokia, Ericsson, Sony και Oracle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*